Janzen | Timmer en onderhoudsbedrijf

Tel.: 0683794544 | E-mail: info(a)timmerbedrijfjanzen.nl

Aanbouw

U wilt uw huis of bedrijfsgebouw uitbreiden. Hier vindt u voorbeelden van aanbouwen die door Timmerbedrijf Janzen zijn gemaakt. De voorbeelden worden toegelicht met een foto en een korte beschrijving van de werkzaamheden.

Berlikum

aanbouw-berlikum1

Het gevoel dat u het hele jaar door echt kunt genieten van uw tuin. Deze uitbouw is zo gemaakt dat u het gevoel hebt dat u buiten zit. Dit komt vooral (uiteraard) door de grote ramen. Aan de schuttingkant is gekozen voor houten gevelbekleding.

Bitgum

aanbouw_beetgum1aanbouw_beetgum

Deze familie wilde graag een leefkeuken. Een plek waar uitgebreid getafeld kan worden maar die ook gewoon een extra verblijfsruimte is. Openslaande deuren zorgen voor een mooie verbinding met de tuin.

Leeuwarden, schrans (straat)

leeuwarden-aleeuwarden-c

Gezinsuitbreiding. Het huis werd te klein en dus koos deze opdrachtgever ervoor om te verbouwen. De verbouwing heeft extra slaapruimte opgeleverd. Bovendien past de het nieuwe gedeelte mooi bij het uiterlijk van het bestaande pand.

Sint Annaparochie

SAMSUNGaanbouw-sint-annaparochie-b

Ook bij dit project is gezinsuitbreiding de reden van de verbouwing. Het lijkt net of is het altijd al zo geweest, maar op de foto’s is te zien dat achterste schuine kap pas later is gebouwd. De uitdaging hierbij was om de ‘daklijnen’ evenredig te laten verlopen, dit komt het ontwerp en vooral de uitstraling van het huis ten goede.